Skischool Obertauern. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Obertauern. Alle informatie op een handige pagina.

Skischool Obertauern

Ben je op zoek naar een skischool in Obertauern? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Obertauern een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Obertauern vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Obertauern. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Obertauern zelf boekt.

Skischool Obertauern - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Obertauern. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Obertauern - Skischule TOP Obertauern

    Skischule TOP Obertauern

    skischool in Obertauern
    ... lees verder

    Meer informatie


Snowboardlessen bij de skischool Obertauern

Altijd al willen leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook bij de skischool Obertauern. Je kunt dan kiezen groepslessen snowboard of voor prive lessen . Voor beginners zijn de groepslessen halve dagen skiles. Doorgaans ben je dan wel moe genoeg. Heb je wel nog genoeg energie over na de les, dan kan je altijd zelf nog wat meters maken.

Prijzen bij skischool Obertauern

Hieronder staat een indicatie van de prijzen. Let op: het betereft slechts een ruwe inschatting van de kosten..

Skiles Obertauern online reserveren bij de skischool Obertauern

Wil je graag je skilessen online boeken en zo kostbare tijd en natuurlijk ook geld besparen? Kijk dan even bij AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Obertauern op een rij gezet en hebben bovendien aantrekkelijk aanbiedingen.

Skiverhuur

Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te regelen tijdens het boeken van skilessen. Vaak geldt dan een aantrekkelijke korting.

Handige tips voor skilessen in Obertauern

Tot slot een paar goede tips van de skischool Obertauern.

Skibril / Zonnebril

Vergeet niet om je gezicht grondig met zonnebrand in te smeren voor je naar butien gaat. De zon is feller op hoogte en wordt door de sneeuw ook nog versterkt. Draag bovendien altijd een goede ski zonnebril of a href="http://www.op-wintersport.nl/skibril" target="new">een skibril Het beste is een sneeuwbril in categorie 3 of 4.

Een goede zonnebril voor kinderen is zeker ook aan te raden.

Groepsles is het beste voor kinderen

Van andere kinderen leren je kinderen het meeste. Da daarom je kids niet op prive skiles, maar zet ze op groepsles. Dat is voor je kinderen ook nog eens een stuk leuker en voordeliger voor je portemonnee.

Bekijk online reviews

Ook van de skischool Obertauern zijn er best veel reviews en recensies online. Nederlandstalige ervaringen van andere wintersporters ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze vioir de skischool in Obertauern. Deze tip lijkt een open deur, maar wordt toch nog over het hoofd gezien.copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer