Skischool Obertauern. Lestijden, prijzen en handige tips over kinderskilessen, prive skiles en snowboardles in Obertauern. Alle informatie op een handige pagina.

Skischool Obertauern zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in Obertauern RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool Obertauern

Ben je op zoek naar een skischool in Obertauern? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Obertauern een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Obertauern vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Obertauern. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Obertauern zelf boekt.

Skischool Obertauern - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Obertauern. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Snowboardlessen bij de skischool Obertauern

Altijd al willen leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook bij de skischool Obertauern. Je kunt dan kiezen groepslessen snowboard of voor prive lessen . Voor beginners zijn de groepslessen halve dagen skiles. Doorgaans ben je dan wel moe genoeg. Heb je wel nog genoeg energie over na de les, dan kan je altijd zelf nog wat meters maken.

Prijzen bij skischool Obertauern

Hieronder staat een indicatie van de prijzen. Let op: het betereft slechts een ruwe inschatting van de kosten..

Skiles Obertauern online reserveren bij de skischool Obertauern

Wil je graag je skilessen online boeken en zo kostbare tijd en natuurlijk ook geld besparen? Kijk dan even bij AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Obertauern op een rij gezet en hebben bovendien aantrekkelijk aanbiedingen.

Skiverhuur

Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te regelen tijdens het boeken van skilessen. Vaak geldt dan een aantrekkelijke korting.

Tips van de skischool Obertauern

Hieronder een paar handige tips van de skileraren van skischool Obertauern.

Ga niet na de les nog verder skien met je kinderen.
Belangrijke tip voor ouders met kinderen. Wees verstandig en ga niet na de skiles zelf nog met je kinderen skien of boarden. Na een hele dag bij de skischool in Obertauern zijn je kinderen moe. En hoewel iedereen wil zien hoeveel progressie hebben gemaakt (en kinderen dit graag willen laten zien) is het onverstandig om na de skiles nog te skien.

Wil je kind toch graag laten zien wat hij / zij heeft geleerd, neem dan een korte (relatief makkelijke afdaling). Of overleg even met de skileraar, die weten vaak precies wat een kind wel en niet aankan.

Kleed je warm aan
Volwassenen en kinderen wordt aangeraden om zich warm aan te kleden. Zorg voor een warme ski jas en skibroek, die je warm en droog houden. Tijdens de skilessen zal je vaak stilstaan en dan kan je snel afkoelen.

Kijk op de website en bekijk online reviews Als je twijfelt tussen twee skischolen, neem dan een kijkje op hun websites en vergelijk eventueel de online reviews. Hier staan vaak foto's en video's en die geven een goede indruk geven van de skischool Obertauern. Heb je daarna nog vragen? Stuur ze dan een email. Dan weet je ook hoe ze antwoorden.copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer