Op een unieke locatie in Obertauern vind je het luxe hotel: Das Schutz am Obertauern. Met de skilift op slechts 50 meter afstand i

Das Schutz am Obertauern

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Obertauern

Op een unieke locatie in Obertauern vind je het luxe hotel: Das Schutz am Obertauern. Met de skilift op slechts 50 meter afstand is dit een ideale uitvalsbasis voor je wintersportvakantie. Naast comfortabele kamers en een goede keuken wacht hier ook een uitgebreid wellness center met verwarmd binnenzwembad op je.

  • € 919,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Das Schutz am Obertauern, Hotel voor  personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Overzicht hotel Obertauern

Bekijk ons handige overzicht: Hotel Obertauern voor de leukste hotels in Obertauern. Handig vanuit je luie stoel zoeken en boeken.

Meer Hotel Obertauern

Das Schutz am Obertauern

Das Schutz am Obertauern
vanaf 919,00 EURO meer info

Obertauern - onderdeel van Salzburger Super Ski

Tijdens je wintersport in Obertauern, kan je er voor kiezen om de Salzburger Super Ski Card te kopen. Hiermee krijg je naast het skigebied van Obertauern ook nog toegang tot onder meer:

plaatsblauwe piste (km)rode piste (km) zwarte piste (km)
Konigsleiten38187152
Kitzbuhel6620102
Saalbach Hinterglemm951590


Vakantieregio Pongau

De Pongau is de meest Oostelijke regio van Salzburgerland. Omdat het dicht tegen de Alpenhoofdkam aanligt, is het ook een van de meeste sneeuwzekere gebieden in Oostenrijk. Het is daarom niet zo gek dat je in deze omgeving een paar top skigebieden vindt. Naast Obertauern zijn dit onder meer:
Hotels aan de piste in Grossarl of https://www.skiflachau.nl. Terwijl ook Hotels Wagrain het lezen waard is.


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer