Uitgebreide informatie over Hotel Alpenhotel Tauernkonig in Obertauern. Appartement voor personen in Obertauern
Hotel Obertauern

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Obertauern

Alpenhotel Tauernkonig Obertauern

Hotel in Obertauern

Wat een fantastische ligging heeft Alpenhotel Tauernkonig in Obertauern! Het hotel ligt direct bij de Grunwaldkopfbahn en tegenover de Zehnerkarbahn. Aan het einde van de middag ski je helemaal terug naar het hotel en berg je je materiaal op in de verwarmde skiruimte. Je auto staat gratis geparkeerd op het parkeerterrein van het hotel en je verblijft in een ruime kamer.

Voor een drankje kun je terecht op het zonneterras met bergzicht en in de gezellige apres-skistube, de Tauernbar. De vermoeide spieren komen weer tot rust in de sauna, de infraroodcabine en het stoombad. 's Avonds serveert -la-carterestaurant/pizzeria Konigsalm regionale en internationale gerechten. Je skilessen en de bekende skitocht de Tauernronde kun je direct boeken bij de huisskileraar.

  • € 519,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Obertauern

Alpenhotel Tauernkonig

Alpenhotel Tauernkonig
vanaf 519,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Marietta

Hotel Marietta
vanaf 899,00 EURO
Bekijk Hotel

Tauernkonig

Tauernkonig
vanaf 731,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Tauernhaus Wisenegg

Hotel Tauernhaus Wisenegg
vanaf 459,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Das Schutz am Obertauern

Hotel Das Schutz am Obertauern
vanaf 761,00 EURO
Bekijk Hotel