Appartement Pauli Obertauern.Appartement in Untertauern (net buiten Obertauern)

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Obertauern
Appartement Obertauern

Appartement in Untertauern (net buiten Obertauern)

Appartement in Untertauern (net buiten Obertauern)

Obertauern is een prachtige bestemming, maar niet goedkoop. Wintersporters die graag naar Obertauern willen, maar niet te veel willen betalen, kunnen een verblijf in het naburige Untertauern overwegen. De prijzen voor appartementen zijn daar een stuk lager dan in Obertauern.

De gratis skibus of de auto brengt je dan binnen 10 minuten naar de skilift in Obertauern. Hier is doorgaans parkeergelegenheid voldoende.

Pauli is een gemoedelijk appartement op een prachtige locatie. Het ligt op een berg en biedt een geweldig uitzicht op de omliggende bergen. In de vakantiewoning zijn t slaapkamers en er kunnen in totaal vier mensen slapen.

  • € 342,00
  • 4-sterren Appartement
  • 4 personen
Pauli, Appartement voor 4 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Vakantiehuis Obertauern - tips

Veel ruimte en privacy, dat biedt een vakantieshuis in Obertauern zeker. De mooiste en fijnste chalets viand je via: Chalet Obertauern.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern

vanaf 1700 EURO

meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern

vanaf 1700 EURO

meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern

vanaf 2100 EURO

meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose

vanaf 2033 EURO

meer info

Pauli

Pauli

vanaf 342,00 EURO

meer info

Is Obertauern een kindvriendelijk skigebied?

Dat Obertauern kindvriendelijk is, is een goed bewaard geheim. Maar door de komst van een nieuwe lift voor kinderen en door de vele funparks, kinderpistes en de goede skischolen is het super leuk voor een wintersport met het hele gezin. Accommodaties n Obertauern zijn wel snel volgeboekt.. Vergelijkbare gebieden zijn:Vakantieregio Pongau

De Pongau is de meest Oostelijke regio van Salzburgerland. Omdat het dicht tegen de Alpenhoofdkam aanligt, is het ook een van de meeste sneeuwzekere gebieden in Oostenrijk. Het is daarom niet zo gek dat je in deze omgeving een paar top skigebieden vindt. Naast Obertauern zijn dit onder meer:
  • 10x een fijn appartement in Grossarl
  • Alle appartementen in Altenmarkt
  • wagrain-kleinarl24.nl


  • copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer