In Haus Isabella zijn diverse appartementen te huur. De meesten hebben 3 slaapkamers en zijn daardoor ideaal voor grotere gezinnen

Haus Isabella

appartement voor 6 personen (3 slaapkamers) aan de piste
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Obertauern

appartement voor 6 personen (3 slaapkamers) aan de piste

appartement voor 6 personen (3 slaapkamers) aan de piste

In Haus Isabella zijn diverse appartementen te huur. De meesten hebben 3 slaapkamers en zijn daardoor ideaal voor grotere gezinnen en groepen. Maar er zijn ook kleinere woningen te huur voor 2-4 personen. De appartementen zijn comfortabel en gezellig ingericht. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage, waar per appartement 1 of 2 parkeerplekken beschikbaar zijn. Op verzoek is broodjes service mogelijk.

  • € 1700
  • 0-sterren Appartement
  • 2-6 personen
Haus Isabella, Appartement voor 2-6 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Skiverhuur Obertauern online regelen

Ski's, schoenen en de rest van een goede wintersport uitrusting kan je tegenwoordig al ver voor je vakantie online reserveren. Het enige wat daarvoor nodig is, is kijk waar de goedkoopste en goedkope skiverhuur in Obertauern zit. En laten wij nou net dat op een rijtje gezet hebben via: Skiverhuur Obertauern.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern
vanaf 2100 EURO meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose
vanaf 2033 EURO meer info

Pauli

Pauli
vanaf 342,00 EURO meer info

Obertauern - onderdeel van Salzburger Super Ski

Tijdens je wintersport in Obertauern, kan je er voor kiezen om de Salzburger Super Ski Card te kopen. Hiermee krijg je naast het skigebied van Obertauern ook nog toegang tot onder meer:

skidorpblauwroodzwartaantal liften
Flachau85 kilometer5 kilometer30 kilometer45
Kaprun49 kilometer25 kilometer56 kilometer54
Konigsleiten381 kilometer87 kilometer152 kilometer177


Obertauern in de Lungau

Obertauern ligt op de grens van de Pongau en de Lungau, twee regio's van Salzburgerland. Waar de Pongau (met Flachau, Wagrain en Bischofshofen) nog enigszins bekend terrein is voor Nederlanders. Is de Lungau vooral onbekend. En dat is best zonde. Hier zijn de skigebieden weliswaar niet zo groot, maar ook vrijwel uitgestorven. Ook het prijspeil is een stuk aantrekkelijk. Niet voor niets bouw Landal vakanties Oostenrijk hier een prachtig vakantie park. Ook de andere plaatsen in de omgeving zijn een aanrader. Alle appartementen in Mariapfarr, Appartement Radstadt overzicht en natuurlijk Alle appartementen in St Michael.


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer