Op een toplocatie in Obertauern, pal naast de piste, ligt Haus Helga. Misschien wel het goedkoopste appartement in Obertauern. Hau

Haus Helga

Goedkoop appartement in skigebied Obertauern
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Obertauern

Goedkoop appartement in skigebied Obertauern

Goedkoop appartement in skigebied Obertauern

Op een toplocatie in Obertauern, pal naast de piste, ligt Haus Helga. Misschien wel het goedkoopste appartement in Obertauern. Haus Helga is een ideale bestemming voor gezinnen. De appartementen beschikken over twee slaapkamers (met heerlijke bedden), een volledig uitgeruste keuken en vanzelfsprekend is er ook internet.

Obertauern is over het algemeen geen goedkope bestemming, maar dit appartement kost 'maar' 135 euro per nacht. Dat is voor een 4-persoonsappartement met 2 slaapkamers op een toplocatie echt een goede prijs! Absolute aanrader.

  • € 1700
  • 0-sterren Appartement
  • 4 personen
Haus Helga, Appartement voor 4 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Obertauern appartement - overzicht en info

Kijk op: Appartement Obertauern. voor de mooiste appartementen in Obertauern. Met handige tips en informatie voor het boeken van de perfecte accommodatie.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern
vanaf 2100 EURO meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose
vanaf 2033 EURO meer info

Pauli

Pauli
vanaf 342,00 EURO meer info

Obertauern - onderdeel van Salzburger Super Ski

Tijdens je wintersport in Obertauern, kan je er voor kiezen om de Salzburger Super Ski Card te kopen. Hiermee krijg je naast het skigebied van Obertauern ook nog toegang tot onder meer:

Kaprun (49 km blauwe, 25 km rode en 56 km zwarte piste), het leuke Saalbach Hinterglemm (95 km blauwe, 15 km rode en 90 km zwarte piste). En vergeet ook Flachau(85 km blauwe, 5 km rode en 30 km zwarte piste) niet!


Vakantieregio Pongau

De Pongau is de meest Oostelijke regio van Salzburgerland. Omdat het dicht tegen de Alpenhoofdkam aanligt, is het ook een van de meeste sneeuwzekere gebieden in Oostenrijk. Het is daarom niet zo gek dat je in deze omgeving een paar top skigebieden vindt. Naast Obertauern zijn dit onder meer:
  • artikel: https://www.skiflachau.nl
  • link: Fijne appartementen in Altenmarkt
  • of deze website: mariaalm-hochkonig.nl


  • copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer