Appartement Glocknerin Obertauern.Luxe appartementen met Sauna

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Obertauern
Appartement Obertauern

Luxe appartementen met Sauna

Luxe appartementen met Sauna

In het luxe hotel Glocknerin bevinden zich een aantal mooie, zeer luxe appartementen. Net zoals de meeste accommodaties, ligt ook dit appartement in Obertauern vrijwel direct aan de piste. Ook restaurants, barretjes en de winkel is niet ver verwijderd.

Wanneer je een appartement in Glocknerin boekt, krijg je de beschikking over een ruime, luxe appartement. Bovendien mag je gebruik maken van alle voorzieningen in Glocknerin. Sauna, hot tub, tafeltennis, biljart, een speelkamer voor de kinderen. Het is er allemaal. Niet voor niks scoren deze appartementen hoge reviews. Echt een aanrader.

  • € 2100
  • 0-sterren Appartement
  • 4 personen
Glocknerin, Appartement voor 4 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Obertauern appartement - overzicht en info

Kijk op: Appartement Obertauern. voor de mooiste appartementen in Obertauern. Met handige tips en informatie voor het boeken van de perfecte accommodatie.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern

vanaf 1700 EURO

meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern

vanaf 1700 EURO

meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern

vanaf 2100 EURO

meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose

vanaf 2033 EURO

meer info

Pauli

Pauli

vanaf 342,00 EURO

meer info

Is Obertauern een kindvriendelijk skigebied?

Dat Obertauern kindvriendelijk is, is een goed bewaard geheim. Maar door de komst van een nieuwe lift voor kinderen en door de vele funparks, kinderpistes en de goede skischolen is het super leuk voor een wintersport met het hele gezin. Accommodaties n Obertauern zijn wel snel volgeboekt.. Vergelijkbare gebieden zijn:

skigebiedNaudersNeukirchenKleinarl
blauwe pistes34 km25 km121 km
rode pistes12 km9 km13 km
zwarte pistes23 km30 km94 km
dal (hoogte)2850 meter2150 meter2188 meter
hoogste punt:1394 meter820 meter1014 meter


Vakantieregio Pongau

De Pongau is de meest Oostelijke regio van Salzburgerland. Omdat het dicht tegen de Alpenhoofdkam aanligt, is het ook een van de meeste sneeuwzekere gebieden in Oostenrijk. Het is daarom niet zo gek dat je in deze omgeving een paar top skigebieden vindt. Naast Obertauern zijn dit onder meer:
10x een fijn appartement in Flachau, Tips voor appartementen in Grossarl en natuurlijk Appartementen in Wagrain via https://www.wagrain-kleinarl24.nl.


copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer