In het luxe hotel Glocknerin bevinden zich een aantal mooie, zeer luxe appartementen. Net zoals de meeste accommodaties, ligt ook

Glocknerin

Luxe appartementen met Sauna
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Obertauern

Luxe appartementen met Sauna

Luxe appartementen met Sauna

In het luxe hotel Glocknerin bevinden zich een aantal mooie, zeer luxe appartementen. Net zoals de meeste accommodaties, ligt ook dit appartement in Obertauern vrijwel direct aan de piste. Ook restaurants, barretjes en de winkel is niet ver verwijderd.

Wanneer je een appartement in Glocknerin boekt, krijg je de beschikking over een ruime, luxe appartement. Bovendien mag je gebruik maken van alle voorzieningen in Glocknerin. Sauna, hot tub, tafeltennis, biljart, een speelkamer voor de kinderen. Het is er allemaal. Niet voor niks scoren deze appartementen hoge reviews. Echt een aanrader.

  • € 2100
  • 0-sterren Appartement
  • 4 personen
Glocknerin, Appartement voor 4 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Vakantiehuis Obertauern - tips

Veel ruimte en privacy, dat biedt een vakantieshuis in Obertauern zeker. De mooiste en fijnste chalets viand je via: Chalet Obertauern.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern
vanaf 2100 EURO meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose
vanaf 2033 EURO meer info

Pauli

Pauli
vanaf 342,00 EURO meer info

Obertauern - onderdeel van Salzburger Super Ski

Tijdens je wintersport in Obertauern, kan je er voor kiezen om de Salzburger Super Ski Card te kopen. Hiermee krijg je naast het skigebied van Obertauern ook nog toegang tot onder meer:

skigebiedKonigsleitenSaalbach HinterglemmKitzbuhel
blauwe pistes381 km95 km66 km
rode pistes87 km15 km20 km
zwarte pistes152 km90 km102 km
dal (hoogte)3250 meter2100 meter2000 meter
hoogste punt:550 meter1000 meter762 meter


Obertauern in de Lungau

Obertauern ligt op de grens van de Pongau en de Lungau, twee regio's van Salzburgerland. Waar de Pongau (met Flachau, Wagrain en Bischofshofen) nog enigszins bekend terrein is voor Nederlanders. Is de Lungau vooral onbekend. En dat is best zonde. Hier zijn de skigebieden weliswaar niet zo groot, maar ook vrijwel uitgestorven. Ook het prijspeil is een stuk aantrekkelijk. Niet voor niets bouw Landal vakanties Oostenrijk hier een prachtig vakantie park. Ook de andere plaatsen in de omgeving zijn een aanrader.

Tips voor appartementen in Mauterndorf

Leuke vakantiewoningen in Mariapfarr

Appartement St Michael overzichtcopyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer