In het luxe hotel Glocknerin bevinden zich een aantal mooie, zeer luxe appartementen. Net zoals de meeste accommodaties, ligt ook

Glocknerin

Luxe appartementen met Sauna
Of bekijk het volledige overzicht: Appartement Obertauern

Luxe appartementen met Sauna

Luxe appartementen met Sauna

In het luxe hotel Glocknerin bevinden zich een aantal mooie, zeer luxe appartementen. Net zoals de meeste accommodaties, ligt ook dit appartement in Obertauern vrijwel direct aan de piste. Ook restaurants, barretjes en de winkel is niet ver verwijderd.

Wanneer je een appartement in Glocknerin boekt, krijg je de beschikking over een ruime, luxe appartement. Bovendien mag je gebruik maken van alle voorzieningen in Glocknerin. Sauna, hot tub, tafeltennis, biljart, een speelkamer voor de kinderen. Het is er allemaal. Niet voor niks scoren deze appartementen hoge reviews. Echt een aanrader.

  • € 2100
  • 0-sterren Appartement
  • 4 personen
Glocknerin, Appartement voor 4 personen in Obertauern


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Obertauern extra

Overzicht van skischolen in Obertauern

Skiles nodig tijdens je wintersport in Obertauern? Bekijk dan snel ons overzicht met skischolen in %PLAATS: Skischool Obertauern.

Meer Appartement Obertauern

Haus Helga Obertauern

Haus Helga Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Haus Isabella Obertauern

Haus Isabella Obertauern
vanaf 1700 EURO meer info

Glocknerin - appartementen in Obertauern

Glocknerin - appartementen in Obertauern
vanaf 2100 EURO meer info

Appartementen Alpenrose

Appartementen Alpenrose
vanaf 2033 EURO meer info

Pauli

Pauli
vanaf 342,00 EURO meer info

Is Obertauern een kindvriendelijk skigebied?

Dat Obertauern kindvriendelijk is, is een goed bewaard geheim. Maar door de komst van een nieuwe lift voor kinderen en door de vele funparks, kinderpistes en de goede skischolen is het super leuk voor een wintersport met het hele gezin. Accommodaties n Obertauern zijn wel snel volgeboekt.. Vergelijkbare gebieden zijn:

plaatsblauwe piste (km)rode piste (km) zwarte piste (km)
Kleinarl1211394
Fiss1212847
Neukirchen25930


Obertauern in de Lungau

Obertauern ligt op de grens van de Pongau en de Lungau, twee regio's van Salzburgerland. Waar de Pongau (met Flachau, Wagrain en Bischofshofen) nog enigszins bekend terrein is voor Nederlanders. Is de Lungau vooral onbekend. En dat is best zonde. Hier zijn de skigebieden weliswaar niet zo groot, maar ook vrijwel uitgestorven. Ook het prijspeil is een stuk aantrekkelijk. Niet voor niets bouw Landal vakanties Oostenrijk hier een prachtig vakantie park. Ook de andere plaatsen in de omgeving zijn een aanrader. Appartement Mariapfarr overzicht, Tips voor appartementen in Radstadt of gewoon Fijne appartementen in St Michael.


copyright 2022 contact about | impressum privacy disclaimer